Viktig beskjed til våre gjester!

Viktig beskjed til våre gjester!

20 juni 2019, 12:41

Viktig beskjed til alle våre fantastiske festivalgjester:

HUSK FAKTURA!

Skal du på festivalen i år er det spesielt én ting du må huske på å ta med deg: Faktura på din festivalbillett! Av erfaring vet vi at innsjekk går mye raskere om alle har fakturaen sin klar. Da blir det enklere for våre flittige hjelpere å sjekke dere inn på campen, vi unngår kø, og dere kan starte festivaluken uten for mye mas og venting. Så kom forberedt :) 

OBS! Merk at det er kontantfri campinginnsjekk – her kan man kun betale med kort!

Stenging av forhåndsbestilling

Forhåndssalget av billetter stenger fredag 28. juni kl. 12.00. MEN, det er fortsatt mulig å kjøpe billetter ved ankomst. Campingplassen er stor og vi har plass til alle som vil komme og bo på campingen. For bestilling av overnatting på rom og for plass på festivalcampingen, ring oss på tlf: 35 05 77 00. Innsjekken til campingen åpner kl. 16.00, tirsdag 2. juli. 

Bruk av ild

Det strengt forbudt med engangsgriller på campen! Åpen ild er ikke tillatt, og grilling skal kun foregå utendørs. Det er tillatt med elektrisk grill og grill på stativ. Vi har alle et felles ansvar og ber dere derfor om å vise ytterst forsiktighet, også når det gjelder sigarettsneiper på campen og inne på festivalområdet. 

HUSK også å drikke nok vann, ta pauser fra solen og bruk solkrem :) 

Billetter

Dagspass og flerdagersbilletter gir KUN inngang til konsertområdet. Festivalpass inkl. camping og festivalpass inkl. overnatting på hotell/motell gir adgang til konsertområdet OG campingområdet. Har du kjøpt dagspass eller flerdagersbilletter og ønsker å bo på campingen/ha tilgang til campingen, kan du oppgradere til camping ved ankomst. Du betaler da for overnatting fra dagen du ankommer festivalen til og med søndag. 

Kart

Kopi av Seljord 2017 endelig versjon_07

Vakttelefon

Ring: 46 83 34 16 om du vil ha kontakt med vaktene

Sentrumsbuss og taxi

Busstransport fra festivalen går hver halvtime mellom 12.00-02.00 (torsdag, fredag og lørdag). Stoppesteder: Festivalen – Ingrid Slettensveg – Telesenteret – Seljord Ferieland – Seljord Camping – Seljord sentrum – Festivalen. 

Seljord taxisentral: 35 05 22 90

Kjetil’s Tur (minibuss): 90 14 64 10/97 52 91 11

Åpningstider

Innsjekken: 09.00-01.00 ons-fre (tirsdag fra kl. 18.00-00.00, lørdag: Informasjonen)

Informasjonen: 08.00-01.00 hver dag (08.00-16.00 på søndag)

Billettluke: 17.00-01.00 tors-lør (tirs-ons: Informasjonen)

Dusjanlegg: 08.00-23.00 hver dag

Program

Årets program byr på kvalitetsmusikk fra start til slutt. Over 20 band er booket til festivalens to scener. Hold deg oppdatert på programmet her. 

Aktiviteter

Det er mye moro som skjer på festivalen, se fullstendig oversikt over årets aktiviteter her

Isbiter

Er drikkevarene kalde? Det blir solgt isbiter på campen!

Opprydning

Alle på campen er ansvarlig for å rydde opp etter seg. Det er ikke lov å sette igjen sofaer eller annet utstyr. Om det settes igjen noe utstyr vil dette gi et gebyr til eier av plassen. 

Servering

Biff, burger, øl, drinker og vin! På Seljordfestivalen er det noe for de fleste ganer. Les om våres serveringstilbud her.  

Følg festivalen i sosiale medier

Følg oss på Facebook: @Seljordfestivalen, og Instagram: @Seljordfestivalen

Vi gleder oss til å se dere alle sammen veldig snart :) 

Har du spørsmål, send oss en mail: post@seljordfestivalen.no

Sponsors