TAKK FOR I ÅR!

TAKK FOR I ÅR!

09 July 2017, 12:15

Allsang, latter, smil og kjempe fine folk!

Totalt 21 artister har i løpet av festivalens fire dager stått på scenen i Seljord. Onsdag var det SPLINT som åpnet showet kl. 18.00 tett etterfulgt av AristoCats, Rune Rudberg Band og Callinaz. I strålende solskinn danset publikum seg inn i sommerkvelden. Både åpningsdagen og torsdag var festivalpublikummet velsignet med godt vær og entusiastiske artister noe som bidro til fulle dansegulv, store smil og høy allsangsfaktor. 

Og vi har storkost oss…

Fredag morgen dro tre busser med festivalgjester fra Dyrskuplassen for å få med seg vitser og mat fra Frode Aga, konsert med festivalbandet Steinar Engelbrektson og ikke minst en sosial og naturskjønn fjelltur på Fjellstaul ved Åmotsdal.

Tilbake på festivalområdet rigget publikum seg klare til en av årets store trekkplaster. Øyvind Blunck i rollen som Fridtjof var en kjempe suksess i fjor og Hovedscenen fylte seg helt opp, til tross for noen regndråper, og latteren runget nok en gang!

For øvrig kunne festivalgjestene glede seg over artister som Martinez, Pia Philgrens og Silver Wings – Merle Haggard Tribute. Kvelden ble avsluttet med artister som Smokie, Christer Sjögren og The Nowhere Men – The Beatles Tribute.

Lørdag dro en full buss med festivalgjester – klare for en tur med Henrik Ibsen nedover Telemarkskanalen. Til strålende solskinn og vakker musikk ble festivalgjestene guidet nedover Telemarks historie og fascinerende sluser. På festivalområdet var stemningen på topp og Cafescenen skuffet overhodet ikke siste dagen med artister som Branson, Picazzo, The Poor Boys – CC Revival Band og ABBA MAINA var det fullt på dansegulvet gjennom hele dagen og kvelden.

 

Under festivalens siste dag ble det kåret både vinnere i Stikkamesterskap og årets campingplass. For andre gang arrangerte festivalen en felles tur til Gaustatoppen hvor en full buss tok med spente gjester til Telemarks høyeste topp, og vi har vært på en nydelig tur i fantastisk terreng med Høyfjellscruise – Fjellvågen. Musikalsk ble festivalen rundet av med en fantastisk kveld på både Cafescenen og Hovedscenen. Contrazt og AristoCats sørget for fulle scenegulv hele ettermiddagen. ABBA MAINA satt standarden med et forrykende show og med et publikum som var klare for mer. Videre jazzet vi opp stemningen med Ausekarane og Ole Ivars som fylte kvelden med allsang og dans.

 

TUSEN TAKK FOR I ÅR!

Våre samarbeidspartnere