FOR EN UKE – TAKK FOR I ÅR!

FOR EN UKE – TAKK FOR I ÅR!

08 July 2018, 09:00

Allsang, swinging, latter og kjempe fine folk!

Mange flotte artister har i løpet av festivalens fire dager stått på scenen i Seljord. Hele uken har festivalpublikummet hatt fantastisk vær og entusiastiske artister som bidro til fulle dansegulv, store smil og høy allsangfaktor. 

Onsdag var det AristoCats som åpnet showet kl. 18.00 tett etterfulgt av Saturn, Rune Rudberg Band og Holidays (SE). I strålende solskinn danset publikum seg inn i den varme sommerkvelden. 

Og vi har virkelig nytt hvert sekund…

Torsdag startet rolig for noen og med Zumba på Caféscenen for andre. Saturn sparket i gang dagen og etter det gikk det slag i salg. Da publikumsfavoritten Lasse Stefanz (SE) gikk på scenen var hele Caféscenen og alle bord fulle av gjester som sang med, danset og koste seg i solen.

Fredag morgen dro festivalgjester med busser fra Dyrskuplassen for å kose seg på fjelltur til Persbu. Fantastiske Hanne Mette Band, allsang, deilig mat og grove vitser fra Frode Aga gjorde turen komplett! På festivalområdet var det fulle dansegulv og under Christer Sjögren og Vikingarna var det ekstra hett! Det var ikke bare på kveldens dansegulv det rykket i dansefoten, også på dagtid var det flere som svingte seg på dansekursene, og Glenn Jørgen og Alexandra lærte bort Swing!

 

Lørdag var mange festivalgjester klare for en tur med Henrik Ibsen nedover Telemarkskanalen. I strålende solskinn med live musikk ble festivalgjestene guidet nedover Telemarks historie og fascinerende sluser. På festivalområdet var stemningen på topp og Cafescenen skuffet overhodet ikke siste dagen med artister som Callinaz, Twang Gang og Bakersfield – Buck Owens tribute band. 

 

Under festivalens siste dag ble det kåret både vinnere av Årets Camping og Stikkamesterskapet, og
da Heine Totlands Sensational Rock’n’Roll Circus gikk på scenen samme kveld var stemningen i taket! De leverte et forrykende show, og da Sven-Ingvars var ferdige var alle gode og varme i dansefoten! Resten av kvelden på Caféscenen og i Danselåven var som dagen og kvelden lik –  full av allsang og dans! 

 Vi gleder oss til å se dere igjen neste år – TUSEN TUSEN TAKK FOR I ÅR!

Våre samarbeidspartnere