Sommerens store showpakke!

Sommerens store showpakke!

08 February 2018, 09:11

Sommerens store showpakke byr på allsang, dans og herlig stemning!

Til sommeren kommer noen av underholdningsbransjens største entertainere, og det blir både dans og allsang når alt fra musikalartister til tribute-band står på scenen. Heine Totland og hans Sensational Rock and Roll Circus gjør et comeback på festivalen. The Creedence skal hylles i kjent stil av tribute-bandet The Poor Boys CC Revival Band. Og det blir slager på slager (og ikke minst høy allsangfaktor) når noen av skandinavias storfavoritter entrer scenen med sine “greatest hits”. Dette er sommerens store showpakke:  

 

Heine Totland's Rock and Roll Circus

Denne humørpillen av et band får stemningen i taket, og er perfekt for en festkveld i alle aldre. Med spilleglede og smittende energi serveres de beste “Rock & Roll”-låtene fra tidlig 50- og 60-tallet. I front står Heine Totland, en fremragende vokalist og entertainer! 

Les mer om showet her

Christer Sjögren og Vikingarna

Christer Sjogren

Det er noe spesielt med Christer Sjögren og Seljord. Etter å ha holdt sin avskjedskonsert i Seljord i 2005 var Christer Sjögren igjen tilbake på scenen i 2017. Det ble så vellykket at Sjögren har bestemt seg for å gjøre en av sine få opptredener med Vikingarna i 2018 i Seljord, selvsagt! Det er både vi og publikummet vårt veldig glade for.  

Les mer om showet her

Länge leve Sven-Ingvars

Sven-Erik Magnusson, en av vår tids største musikkprofiler og artister, gikk bort i 2017. Turneen til Sven-Ingvars i 2018 går under navnet “Länge leve Sven-Ingvars!”, og vil markere et nytt kapittel for bandet. Sven-Eriks sønn Oscar Magnusson har nå tatt over mikrofonen i bandet, som blir å treffe i Seljord i sommer. 

Les mer om showet her

The Poor Boys CC Revival Band

poor-boys-pressebilde

Gå ikke glipp av Norges råeste Creedence tribute band. Førti år etter siste plateutgivelse er Creedence fremdeles like populære, og med the Poor Boys blir det et gjenhør med de aller mest kjente låtene. 

Les mer om showet her

Stein Ingebrigtsen & Dag Spantell

I november 1968 ble verden snudd på hodet for Stein Ingebrigtsen. Singelen “Langt hår” ble sluppet, og lite visste han at han fra den dagen skulle bli kjent som Namsos by sin første popstjerne. Dag Spantell har reist landet rundt med Kjell Karlsens orkester på 1970-tallet, og gitt ut plater sammen med Torry Engh og Treff-gjengen. I 1975 startet Stein Ingebrigtsen et musikalsk samarbeid med Dag Spantell, og i sommer ser du dem på scenen i Seljord. 

Les mer om showet her

Slagerteltet

Slager_sort

De unike og uforglemmelige opplevelsene kommer oftest når du minst aner det. I slagerteltet ligger forholdene til rette. 

Les mer om Slagerteltet her

 

Det er med andre ord mye spennende som skjer i uke 27. I tillegg til festivalens showpakke blir det konserter med 25 ulike band, aktiviteter, dans og moro. Høres dette ut som en morsom sommeropplevelse? 

Les mer om våre billettpakker her

Visste du at...

Seljordfestivalen avholdes på Dyrskuplassen, som under festivalen forvandles til en av Norges største campingplasser. I tillegg til en lokasjon i fantastiske naturomgivelser kan gjestene oppleve konserter, show, morsomme aktiviteter og mye mer i løpet av oppholdet. Dette er et unikt tilbud for alle som planlegger campingferie i sommer. 

Les mer om vårt campingtilbud her

Våre samarbeidspartnere