Sommerens store showpakke!

Sommerens store showpakke!

20 February 2017, 09:11

Sommerens store showpakke byr på allsang, latter og herlig stemning!

Til sommeren kommer noen av underholdningsbransjens største entertainere, og det blir både latter, dans og allsang når alt fra komikere til musikalartister og tribute-band står på scenen. Øivind Blunck kommer tilbake etter fjorårets braksuksess. Fra West End i London kommer den kritikerroste ABBA-produksjonen, ABBA MANIA, og Seljord kan forberede seg på platåsko, slengbukser og hit etter hit. Men det er ikke bare ABBA som får eget tribute-show, både The Beatles og Creedence skal hylles og feires til den store gullmedalje. Dette er sommerens store showpakke:  

 

Øivind Blunck

Fridtjof Øivind Blunck

Øivind Blunck er en norsk skuespiller og komiker som er kjent for en rekke humoristiske roller i fjernsyn og på scene, blant annet som tenåringen “Reidar”, mopedoriginalen “Fridtjof”, i revyer sammen med Hege Schøyen og som politimannen “Valter Holm” i fem filmer om Olsenbanden. Øivind Blunck var en braksuksess på Seljordfestivalen i fjor, og i år er han tilbake for å skape lattermilde stunder. 

Les mer om showet her

ABBA MANIA

DSC_6743 crop2

ABBA MANIA er en av de fremste turnerende ABBA-produksjonene i dag. Med en helt spesiell konsertpresentasjon som hyller musikken til ABBA på en respektfull og engasjerende måte, bringer showet frem gode minner fra da ABBA regjerte verden over. 

Les mer om showet her

The Nowhere Men

Nowhere Men pressebilde

Nowhere Men har et rått og energisk uttrykk som tar en tilbake til The Beatles sine første år, men gjør også mange låter fra deres senere katalog. Med tette harmonier og en kjemi som det slår gnister av er dette bandet landets kanskje beste Beatles coverband.

Les mer om showet her

The Poor Boys CC Revival Band

poor-boys-pressebilde

Gå ikke glipp av Norges råeste Creedence tribute band. Med base i Bergen turnerer The Poor Boys landet rundt og spiller på alt fra de største festivalscenene til musikklubber. Creedence er tidløs musikk som når de fleste uansett om man liker country, blues eller rock’n’roll. 

Les mer om showet her

Ausekarane

ausekarane

I januar 2007 gikk Ausekarane med Tor Endresen og Bjørn Jensen i øvingslokalet der de jobbet uavbrutt i et halvt år. Der tolket de Johannes Kleppevik sine sanger og fant det musikalske uttrykket som skulle vise seg å bli Ausekarane sitt fundament.

Les mer om showet her

Slagerteltet

Slagerteltet logo

De unike og uforglemmelige opplevelsene kommer oftest når du minst aner det. I slagerteltet ligger forholdene til rette. 

Les mer om Slagerteltet her

 

Det er med andre ord mye spennende som skjer i uke 27. I tillegg til festivalens showpakke blir det konserter med 25 ulike band, aktiviteter, dans og moro. Høres dette ut som en morsom sommeropplevelse? 

Les mer om våre billettpakker her

Visste du at...

Seljordfestivalen avholdes på Dyrskuplassen, som under festivalen forvandles til en av Norges største campingplasser. I tillegg til en lokasjon i fantastiske naturomgivelser kan gjestene oppleve konserter, show, morsomme aktiviteter og mye mer i løpet av oppholdet. Dette er et unikt tilbud for alle som planlegger campingferie i sommer. 

Les mer om vårt campingtilbud her

Våre samarbeidspartnere