Seljordfestivalen introduserer nytt biltreff

Seljordfestivalen introduserer nytt biltreff

05 March 2019, 11:51

For aller første gang arrangerer Seljordfestivalen et helt nytt biltreff i samarbeid med Vest-Telemark MotorKlubb. Biltreffet Classic Cars And Music er et helt unikt tilbud for alle som elsker biler og musikk!

Biltreffet tilbyr egen bilcamp på festivalområdet hvor gjestene kan tilbringe en langhelg i hyggelige omgivelser med likesinnede. Campingområdet byr på gode fasiliteter og ligger sentralt på Dyrskuplassen. I løpet av festivalhelgen vil det bli arrangert egne bilturer med live musikk, bilutstillinger, underholdning og andre aktiviteter. 

Sjøormløpet

Gjestene på årets biltreff kan også glede seg til det tradisjonelle og populære Sjøormløpet som arrangeres på lørdagen, med start og mål på festivalområdet. Sjøormløpet kjøres rundt Seljordsvatnet og nedom Bø, og det vil bli poster underveis med både praktiske og teoretiske oppgaver. Første bil vil bli sendt ut kl. 10.00. Siste bil må være i mål kl. 15.00. Etter avsluttet løp blir det premiering på Cafescenen inne på festivalområdet.

Biltreff med festivalopplevelser på kjøpet

Velger du å bo på bilcampen inne på festivalområdet vil du ikke bare få med deg bilrelaterte aktiviteter, du får en komplett festivalopplevelse. Seljordfestivalen 2019 byr på et konsertprogram med over 20 artister og band, flere underholdningsshow, markedsgate, servering, morsomme aktiviteter og, sist men ikke minst, et yrende festivalliv med tusenvis av glade festivaldeltakere. 

Våre samarbeidspartnere