Seljordfestivalen 2017 er i gang!

Seljordfestivalen 2017 er i gang!

06 July 2017, 11:56

Seljordfestivalen 2017 er i gang!

I løpet av de neste dagene har vi mange forskjellige artister på scenen, og du som publikum kan glede deg til musikk, slagere og morsomheter fra et bredt spekter av norske og internasjonale artister. 

I tradisjonstro er publikumsfavorittene Ole Ivars, Smokie, Lasse Stefanz og Anne Nørdsti på programmet, pluss mange andre opptredener å se frem til!

Til helgen står noen av underholdningsbransjens største entertainere på scenen, samtlige kan skryte av strålende kritikker og utsolgte hus over hele landet. Vi kan blant annet glede oss til Øyvind Blunck som stiller som Fridtjof og det blir show med ABBA MANIA!

Ellers gleder vi oss blant annet til fjelltur hvor Frode Aga stiller med mat og moro, høyfjellscruise med Fjellvåken, stikkamesterskapet og tur til Telemarksstolthet – Gaustatoppen.

Vi vet at Seljordfestivalen er glad i dans, og som alltid har vi bygd opp flotte dansegulv på samtlige scener. Her vil det holdes kurs i alt fra Foxtrot til Linedance, og i år igjen har vi fått besøk av Glenn og Alexandra fra Skal vi danse som kan lære deg Swing og Cha Cha Cha! 

Med strålende værmeldinger, et fantastisk program og masse hyggelige folk i vente ønsker vi alle HJERTLIG VELKOMMEN TIL SELJORD! 

Våre samarbeidspartnere