Seljordfestivalen 2018 er i gang!

Seljordfestivalen 2018 er i gang!

04 July 2018, 11:00

Seljordfestivalen 2018 er i gang!

I løpet av de neste dagene har vi mange forskjellige artister på scenen, og du som publikum kan glede deg til musikk, slagere og morsomheter fra et bredt spekter av norske og internasjonale artister. 

I tradisjonstro er publikumsfavorittene Lasse Stefanz, Twang Gang, Ingemars og Anne Nørdsti på plass, samt mange andre opptredener å se frem til!

Til helgen står noen av underholdningsbransjens største entertainere på scenen, samtlige kan skryte av strålende kritikker og utsolgte hus over hele landet. Vi kan blant annet glede oss til Heine Totlands Sensational Rock’n’Roll Circus og, ikke minst, Christer Sjögren og Vikingarna!

Ellers gleder vi oss blant annet til fjelltur til Persbu med fin musikk ute i det fri og god lokal mat, båtcruise på Telemarkskanalen med Henrik Ibsen, stikkamesterskap og veteranbiler og amcars utstilling. 

Vi vet at Seljordfestivalen er glad i dans, og som alltid har vi bygd opp flotte dansegulv på samtlige scener. I tillegg har Caféscenen fått splitter nytt dansegulv – det fineste gulvet vi har hatt her på Seljordfestivalen som du kan glede deg til å svinge på! Det vil holdes kurs i alt fra Bugg til Linedance, og i år igjen har vi fått besøk av Glenn Jørgen og Alexandra fra Skal vi danse som kan lære deg Swing, Tango og Cha Cha! 

Vi skal selvfølgelig også kåre Årets Camping – følg med for mer info på Facebook. 

Med strålende værmeldinger og et fantastisk program ønsker vi alle

HJERTLIG VELKOMMEN TIL SELJORD! 

Våre samarbeidspartnere