ROUTE 66 USA – VINN GRATIS TUR

ROUTE 66 USA – VINN GRATIS TUR

02 juli 2019, 12:12

ÅRETS BESTE FESTIVALTILBUD!!

Alle som deltar på Seljordfestivalen kan vinne en GRATIS tur på ROUTE 66 USA – med arrangøren Route66usa.info – Norges og verdens største og mest populære Route 66 arrangør.

Kontakt våre guider på vår stand på festivalen som heter Route66usa.info for å delta i trekningen om en gratis tur  – verdi ca 30 000 kr!

 Dette er premien: 

* 20 dagers eventyr-reise!

* Hele originale Route 66 USA – HOLLYWOOD, LAS VEGAS, GRAND CANYON, COWBOY & INDIANER!

*Verdens vakreste eventyr!

* Skal du på bare ÉN reise i løpet av livet – skal du unne deg denne.

Alt om premien her

Vinn tur på Route 66 USA - slik deltar du:

Om Route 66 USA

US ROUTE 66 (på norsk: ROUTE 66 USA) er en verdensberømt reise, der du i bil eller på motorsykkel krysser stort sett hele Amerika – fra Chicago til Hollywood/Los Angeles. Dette er verdens desidert mest populære kjøretur, og folk fra hele verden strømmer til USA for å unne seg denne reisen. Her får du oppleve det ekte Amerika på en og samme tur, en over 4000 km lang reise gjennom åtte stater og tre tidssoner. 

Nordmann ble verdens største

ROUTE 66 USA er eventyrreisen folk fra hele jordkloden vil unne seg før de dør, men visste du at grunnleggeren av verdens største Route 66 USA-arrangør er en nordmann?

” Route 66 USA er for de fleste menn på denne jordkloden selve “GUTTEDRØMMEN”. Jeg ville lage den optimale turen, verdens vakreste eventyrreise, sier Arve Stallvik.

Hans kongstanke om å lage verdens største reise gjennom hele USA, har ført til at 15 000 mennesker fra mange land i Europa og Asia nå får realisert denne guttedrømmen. 15 år etter at de første turene ble arrangert kjører nå over 1000 mennesker denne 20-dagers lange turen hver sommer, enten det er på en Harley-Davidson, i en cabriolet, en stor amerikansk bil eller med buss…

“Jeg startet med å ta med meg 20 kompiser på en ren venners-venner ferietur. Året etter var det 40. Så eksploderte det til 200 og deretter 800 stk per år. I 2008 var vi nesten 1400 deltakere bare på Route 66 USA, fordelt på 35 turer. Da var vi med god margin til alle andre Route 66-arrangører verden rundt, jordklodens desidert største arrangør”, sier den norske gründeren.

Og etter det har Route66usa.info vært størst. Nå har de nesten like mange deltakere fra Europa og Asia som de har nordmenn.

“Vi har to norske guider for alle norske grupper. Vi har rene norske grupper, og grupper for kinesere, tyskere, brasilianere osv. Vi nordmenn har lest Donald Duck og Sølvpilen, vi har løpt rundt og lekt cowboy og indianer da vi var små, og vi har lest Morgan Kane, sett filmen Easy Rider, Wild Hogs og Cars. På vår tur får du oppleve alt dette i virkeligheten!”. 

Les resten av artikkelen på vimennpluss.no (krever abonnement). 

Sponsors