Endelig fredag!

Endelig fredag!

06 July 2018, 09:30

I går var dansegulvet fylt fra morgen til kveld!
Det beste med det hele er at vi har et fullpakket program til deg i dag også – se her:

Vi drar på fjelltur til Persbu! Det blir stemningsfull friluftskonsert og servering av nydelig lokal mat! Bussene går fra festivalområdet kl. 10.00, og vi forventer å være tilbake på festivalen rundt kl. 15.00.  

 

Lær av proffene! To av landets beste instruktører, Glenn Jørgen og Alexandra fra “Skal vi danse” på  lærer deg Swing fra kl. 15.30 for nybegynnere og videregående fra kl. 16.30 i Danselåven. For den ekstra danseglade kan du varme opp med Bugg for nybegynnere fra kl. 12.30 og kl. 13.50 for videregående. Swing innom da vel! 

 

I DAG starter Stikkamesterskapet – med innledende runder fra kl. 15.00. Møt opp ved Hill Country Cafe som ligger rett ved Caféscenen og kast deg videre til finalerunder på lørdag. Vi har både klasse for damer og herrer. Vinneren i hver klasse vinner billett til neste års festival! 

 

På Caféscenen har vi også masse å friste med! Vi starter kl. 12.00 med Zumba for å få igang kroppen! Etter det går det i ett med Bjørns Orkester kl 13.00, etterfulgt av blant annet Callinaz (SE), Neil Wilde Band (UK), Anne Nørdsti og mange fler holder deg dansende til kl. 01.00.

Danselåven byr også på mange godsaker med blant annet Hanne Mette Band og The Poor Boys – CC Revival Band fra kl. 20.00.

I Slagerteltet er det karaoke fra kl 19.50. Alle opptredener blir hyllet uavhengig av prestasjonsnivå :)

 

Gled deg – På Hovedscenen fra kl. 19.30 kan du se Stein Ingebrigtsen og Dag Spantell, og Christer Sjögren og Vikingarna kl. 20.55.

Se fullt program her.

Vel møtt til et fullspekket fredags program!

Våre samarbeidspartnere