Nyheter

FOR EN UKE – TAKK FOR I ÅR!

For en uke det har vært! Fylt av latter, smil, god underholdning og kjempe fine folk!

Les mer

Vinner av årets camping 2018

Årets camping er kåret!

Les mer

Vinnere av årets Stikkamesterskap!

Tradisjon tro ble det arrangert stikkamesterskap på Seljordfestivalen! Konkurransen var hard, men to vinnere sto igjen til slutt i dame- og herreklasse. Takk til alle deltagere!

Les mer

Siste dag – det skal nytes!

Da er det bare å riste løs etter gårsdagen og nyte en god frokost før den siste dagen på Seljordfestivalen sparkes i gang med en fullpakket program!

Les mer

Endelig fredag!

I går var dansegulvet fylt fra morgen til kveld! I dag er det fjelltur med friluftskonsert, dansekurs med Glenn Jørgen og Alexandra, stikkamesterskapet kastes i gang og hvem gleder seg til Christer Sjögren og Vikingarna på Hovedscenen?

Les mer

Dette finner du i Utstillergata!

Visste du at du blant annet kan finne fersk fisk, spekekjøtt, lekre gull- og sølvbelagte fotlenker og flotte dansekjoler i utstillergata? Vi har har tatt en prat med noen utstillere om festivalen og hva de gleder seg til å se på scenen!

Årets festival byr på et stort utstillerområde med masse spennende boder, tilbud og produkter – alt du trenger til ditt festivalopphold!

Les mer

Pangstart i går – dette skjer i dag!

For en dag det var i går! Vi råkoste oss i solsteika, og allerede da AristoCats hadde lydsjekk sto publikum klare på dansegulvet! Det svingte skikkelig fra første låt til siste låt av Saturn. Det kokte under Rune Rudberg Band, og Holidays (SE) før AristoCats igjen sto på scenen og avsluttet kvelden med stappfullt dansegulv – Og i dag byr vi på mer moro og dansing!

Les mer

Ekstrem brannfare

Vi er glade for nydelig vær under festivalen – men vi vil minne om opprettholdelse av totalforbudet mot bruk av all åpen ild inne på festivalområdet!

Les mer

Seljordfestivalen 2018 er i gang!

800 vogner har allerede kommet på plass, dansegulvet er vasket og stemningen er på topp! Årets Seljordfestival er i gang!

Les mer

Våre samarbeidspartnere