Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Her finner du forhåpentligvis svar på dine spørsmål om årets Seljordfestivalen. Har du flere spørsmål ta kontakt med oss på mail. 

Seljord og Dyrskuplassen

Siden 2001 har det blitt arrangerert Seljordfestival på Dyrskuplassen i Seljord, men plassen har holdt arrangementer i over 150 år! Dyrskuplassen er nemlig en av de flotteste festivalplassene i Norge med et stort campingområde, gode fasiliteter, store og små lokaler og et flott utesceneanlegg. Seljord Kommune ligger midt mellom øst og vest med omtrent 3 000 innbyggere, men hvert år besøker over 200 000 gjester Dyrskuplassen i tilknytning til ulike arrangementer. Seljord er i tillegg kjent for Sjøormen Selma som i følge legendene hører til i Seljordvatnet som strekker seg om bygda.  

sjoorm

Transport

Her finner du informasjon om transport til- fra og under festivalen. 

Overnatting

Bo på campingplassen eller et av våre samarbeidshotell under årets Seljordfestival. 

Parkering

Campingplassen inkluderer en parkering, men om du skal besøke festivalen uten å bo på camping finnes det dagparkering. Dagparkering koster kr. 100 per dag, og du kan betale kontant eller med kort.

Sanitærforhold

De siste årene har vi utvidet vår toalettkapasitet, både flere steder på campingplassen og sentrale deler av festivalområdet. For campingjester har vi flere dusjer med varmtvann, en rekke vannposter og tømmestasjoner for bobiler. For mer informasjon om plassering ta kontakt med våre vakter under festivalen. 

Hittegods

Om du skulle være så uheldig å miste noe på festivalen er det greit å vite at alt vi finner eller får levert inn blir levert til informasjonen ved hovedinngangen. Her er det åpent så lenge festivalområdet er åpent, samt søndag fra 09:00 – 12:00. Etter dette leveres hittegodset til Politiet i Seljord. 

Informasjonen

Informasjonen finner du i huset til høyre for hovedinngangen inne på området. Her kan du ta kontakt om du har spørsmål til billetter, camping, hittegods eller annet under festivalen. 

Rullestolbrukere

Handikap-toalett finnes inne på festivalområdet. Den som skal ha med ledsager, må fremvise ledsagerbevis for at ledsager skal få fri entré. Ledsagerbillett gjelder på dagsbillett. 

Har du spørsmål? Kontakt oss! 

Fotoregler

Opptaksutstyr for lyd og bilde er ikke tillatt. Pressefotografer må ha særskilt tillatelse. Mobiltelefoner med kamera, og kompaktkamera er lovlig å ta med inn.

Barn på festival

Det er 18 års aldersgrense på festivalen. 

Medbrakt mat og drikke

Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt inne på festivalområdet. På festivalområdet selges derimot mat for de fleste ganer;  pizza, hamburgere, vegetarmat, biff, frokost, pølser, m.m. Det er selvfølgelig lov å ta med både mat og drikke inn på campingen.

Paraply

Vi håper selvsagt på solskinn, men skulle det blir fare for regn bør du ta med deg en regnfrakk. Av sikkerhetsmessige grunner tillates ikke paraply. Du får også kjøpt regnponcho inne på området. 

Beskytt ørene dine!

4 dager på festival kan bety mye lyd for ørene dine. Vil du vite mer om beskyttelse av hørselen din? Besøk www.ørepropper.no

 

Personvernerklæring

Lurer du på hvordan vi behandler dine personopplysninger? Les mer her

Våre samarbeidspartnere