Det beste av Telemark

Det beste av Telemark

Telemark strekker seg fra det idylliske Kragerø i sør til høyfjellet på Hardangervidda i nord. Tradisjonsrike kulturbygder møter deg i vest, med Seljord som et midtpunkt mellom fjell og fantastiske naturomgivelser. 

Opplevelsene er mange, og reiseavstanden er kort.  Telemarkskanalen, den gamle ferdselsveien fra kysten til fjellet, er en spennende reise i variert landskap fra starten i Skien, gjennom Ulefoss, Lunde og videre til Kviteseid og Dalen. De ulike familieparkene garanterer lek og moro for store og små. Og som et tak over Telemark ligger mektige Gaustatoppen, som strekker seg mot himmelen og gir et fantastisk utsyn over eventyrriket.

Vi i Seljordfestivalen ønsker at du som gjest skal få oppleve Telemark, og noe av det fantastiske fylket har å by på. Vi legger derfor til rette for at publikum kan bevege seg ut av festivalområdet, og opp i fjell eller ut på vann. Enten alene, eller i gruppe med andre festivalgjester.

Idyllisk dag på båten Henrik Ibsen

henrik ibsen2

 

 

Seljordfestivalen inviterer til en herlig sommerdag på Telemarkskanalen!

 

Eventyrlig fjelltur med lokalmat og musikk

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Bli med på fjelltur med matservering og konsert!

Biltreff og Sjøormløp

Sjøormløpet 2019

 

Seljordfestivalen introduserer et helt unikt tilbud for alle som elsker biler og musikk. Tilbring en langhelg i Seljord med likesinnede!

God mat og drikke på menyen

 

Ingen skal gå sultne på festival. Du finner flere serveringssteder inne på festivalområdet som hjelper deg med å stilne sulten og slukke tørsten. 

Sponsors