Twang Gang

Twang Gang

Til sommeren kan du oppleve countryinspirert rockabilly fra Twang Gang!

En arv, en twang, en tid. Der dansegulvene gynger og luften damper av svette. Pulsen vibrerer i høyspent ståbass. Lynraske fingre plukker gitar. Strenger puster, vrenger og vrir seg, mens beaten dunker som ekstra hjerteslag i brystet. Countryknekk i stemmen. Brylkrem i håret. Sangen i taket, beina på jordet.

Twang Gang spiller countryinspirert rockabilly slik som Johanny Burnette, Elvis, Johnny Cash, Eddie Cochran og Joe Clay gjorde da magien ble skapt på 50-tallet: nakent, ærlig, lekent og tidløst – og ikke minst dirrende stramt.

De vil at du skal kjenne det i både bena og hjerte. At du skal trampe takta, tenke at livet er fint, drikke øl. Danse. Eller kanskje bare kikke på de som gjør det, mens du bredbent knekker litt diskré i hoftene.

Trioen leverer både egne låter og nøye utvalgte cover, uten å gjøre originalene til tvangstrøyer. De signerer i stedet med sin helt særegne twang – enten det er rockabilly, rock’n’roll, instrumenter eller ballader. Twang Gang bygger bro mellom fortid og nåtid, og veien fra Voss til Memphis har aldri vært kortere enn nå. Vossaguttene har rocka festivaler, klubber og kneier fra Alta i nord til Arendal i sør.

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere