The Poor Boys – CC Revival Band

The Poor Boys – CC Revival Band

Til sommeren kan du få med deg Norges råeste Creedence Tribute Band på Seljord. 

The Poor Boys CC Revival Band omtales av arrangører og fans som Norges råeste Creedence tribute band. Bandet har base i Bergen og har de siste årene turnert sør-Norge på kryss og tvers. Spillejobber varierer fra store festivaljobber som Seljordfestivalen, dansetilstelninger, pubjobber til musikklubber. Creedence er tidløs musikk som når de fleste uansett om man liker country, blues eller rock’n roll. I 2016 delte The Poor Boys CC Revival Band scene med storheter som Nazareth og Bellamy Brothers, i festival-Norge er bandet å finne på alt fra Strilafestival på Sotra til den store Elgfestivalen i Trysil. 

The Poor Boys har ivaretatt sjelen i Creedence musikken. Bandet spiller med stor intensitet og med en ærlighet som gleder alle creedence hjerter. John Fogerty ville utvilsomt vært meget fornøyd etter en kveld med The Poor Boys CC Revival Band.

Medlemmer i The Poor CC Revival Band er: Karl Henrik Svensson (gitar/vocal), Hans Tore Hansen (bass/vocal), Tormod Kayser (trommer) og Helge Laastad (gitar).

 

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere