Sven-Ingvars (SE)

Sven-Ingvars (SE)

22. mars 2017 gikk Sven-Erik Magnusson, en av Sveriges største musikkprofiler og artister gjennom tidene, bort. Den karakteristiske stemmen stilnet, men han lever ennå i høyeste grad gjennom den enorme låtskatten som Sven-Ingvars har levert gjennom sine 60 år som band.

I 2018 legger bandet ut på en stor Sverige-turné, samt et Norgesbesøk, under navnet «Lenge leve Sven-Ingvars!», og det blir dermed et nytt kapittel for bandet som har gitt Sverige et eget soundtrack. Sven-Eriks sønn Oscar Magnusson tar over plassen ved mikrofonen med stor respekt og kjærlighet:

Jeg ser på det, litt avdramatisert, som om jeg flytter nærmere midten av scenen og at jeg kan gjøre noe fint, relevant og bra ut av det – samtidig som jeg får sagt et slags «takk for alt pappa». Jeg kan, vil eller skal ikke forsøke å fylle hans sko, men heller kjærlighetsfullt følge hans steg. Sven-Ingvars musikk kommer alltid til å være en del av den svenske folkesjelen, men den skal også leve videre og ta sin plass i rommet for levende musikk i fremtiden, forteller Oscar.

I løpet av våren 2018 skal Sven-Ingvars besøke 11 konserthus og teatere i Sverige for å gi fans en følelsesladet og musikalsk reise gjennom bandets store låtskatt. Hits, nye tolkninger og bortglemte skatter skal få skinne – alt støpt i en ærbødig form til bandets evige hovedstjerne – Sven-Erik Magnusson!

I juli tar de en kort pause fra Sverige-turneen for å gi det norske publikumet gleden av å bli med på reisen, da de spiller på Seljordfestivalen 2018!

Medlemmer

Oscar Magnusson

Klas Anderhell

Stefan Deland

Staffan Ernestam

Olle Nyberg

 

Se legenden Sven-Erik Magnusson fremføre den nydelige låta “Så många mil så många år”:

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere