Steinar Engelbrektson Band

Steinar Engelbrektson Band

Steinar Engelbrektson er en norsk musiker og frontfigur i sitt eget band. Han startet sin musikalske karriere med bandet Vestkappgutane i 1979, og på 1980-tallet var han vokalist i bandet Melody. Steinar’s Danseband ble startet i 1991, og i 1996 startet han det nåværende Steinar Engelbrektson Band som spiller dansbar countrymusikk.

Steinar Engelbrektson hadde et spennende år i 2015, og  2016 var fullbooket. Han og bandet har underholdt fra lengst sør i Norge og opp til vakre Nord-Norge, og fornøyde arrangører og rebooking er blitt vanlig når denne karen er ferdig med en spillehelg. Med sitt trekkspill  og verdens fineste dialekt har han blitt en svært populær artist, så Steinar sitt bookingbyrå har det nok travelt i disse dager. 

Steinar Engelbrektson har gitt ut 8 plater, og vært med på over 40 samleplater. Han har verdensrekord med 11 år sammenhengende på Danseband Jukeboks med låten “På grunn av bagateller”. Han har også blitt ytterligere kjent for sin suksess med låten “Ikkje Gje Opp Håpet” sammen med Anne Nørdsti. 

Dere får et hjertelig gjensyn med han og bandet på Seljordfestivalen 2017. 

BESTILL BILLETTER NÅ!

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere