Spelloppmaker

Spelloppmaker

Spelloppmaker er et seksmannsorkester som tross alderen har en lang fartstid på scenen. Gutta gir deg både festcountry og countryrock som du aldri har hørt maken til. Dette er musikk som fenger alt fra de litt mer rutinerte konsertgåerne til ungdommen som vil oppleve tjo-og-hei. Spelloppmaker har sitt eget særpreg i bruken av Solungdialekta, som har sitt opphav fra Solør i Hedemark. Solør er kjent som Norges svar på sørstaten Tennessee, noe som gir låtene en ekstra dimensjon av at dette er skrevet av bønder og bygdefolk. 

Spelloppmaker har generert over 2 millioner avspillinger på Spotify, gitt ut albumene “Vil Du Være Med” og “Lærda’ Klokka Sju”, samt flere singler. Du hører låtene støtt og stadig på radioen, og bandet har flere ganger stilt som support for både Staut og Hellbillies. 

“Musikalsk og arrangementsmessig imponerer denne gjengen i en sjanger det har vært trangt om beitet. Nå kjører de forbi hovedfeltet, og legger seg på hjul med – nettopp Hellbillies. Og Solørdialekta er vel så sjarmerende som Hallingdøl” – Jon Arnesen, Musikkopplevelsen.

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere