Rune Rudberg Band

Rune Rudberg Band

Opplev Norges beste entertainer på Seljordfestivalen 2018!

Rune Rudberg er kjent som en svært god sanger og låtskriver og er elsket av Se og Hør for sin mer utsvevende livsførsel. Det siste er et tilbakelagt stadium, og Rune og hans nye band er mer etterspurt enn noen gang. Nå gjør han det han kan aller best, å underholde publikum. Rune Rudberg er en av Norges beste entertainere, og når han opptrer er det alltid bra med liv, godt humør og nettopp den musikken folket elsker. Musikalsk har Rune et ben i countryverden og et ben i dansefolkets verden.

Oppstart av dagens Rune Rudberg Band ble til da bandet Ground Zero, våren 2011, innledet et samarbeid med Rune Rudberg og dannet bandet Rune Rudberg Band.

Bandets medlemmer var ved oppstarten Rune Rudberg, Tor Brasetvik, Vidar Eilertsen, Egil Brattås og Ole Kopperud. Deres første spillejobb var på dansefestivalen i Sel 13. og 14. juli 2011. Etter den tid har vi fått stadig flere spillejobber og god omtale i media. Nye bandmedlemmer har kommet til. I dag består Rune Rudberg Band av: Rune Rudberg – vokal og gitar, Tor Brasetvik- bass, Egil Brattås- gitar, Bjørn Teig- tangenter, Ketil Fog- trommer og Tore Blestrud – steel guitar.

I 2013 ble CD`en “Tro” utgitt. Den seilte rett inn på VG lista og lå på lista i hele 12 uker med 1. plass som beste plassering! Året etter ble de nominert til Spellemannsprisen.

I 2015 ble CD`en “Levd Liv” utgitt. CD`en kom inn på VG lista og lå der i 2 uker med en 8.plass som beste plassering.

I juni 2016 ga Rune ut en soloplate “Kindly Keep it Country”.

Rune Rudberg Band satser hardt på å være ett seriøst band innen norsk musikkbransje. Det blir garantert liv både på scene og hos publikum når de stiller på Seljordfestivalen 2018.

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere