PK & DanseFolket

PK & DanseFolket

Det er ikke rom for å hvile når PK & DanseFolket står på scenen – her skal det danses!

Etter 12 plateutgivelser og fire Spellemann-nominasjoner er bandet et solid kort når det skal underholdes og danses. Orkesteret feiret nettopp sitt 15-års jubileum med sitt siste album «Rein Magi». Det er ikke så ofte vi får servert nye hits om dagen, men med tittelmelodien «Rein Magi» ga PK & DF seg selv  og publikum en skikkelig bursdagsgave.

Orkesteret er ikke ukjent med låter som har satt seg solid i folks ører. Låter som blant annet «Takk Gud For At Dere Finns», «Livet Lar Skjebna få rå», «Vår Lille Venn», «Slik Ho er», «Du Må Ha Det Riktig Godt» og «Blue Darling» er selvskrevne når PK står på scenen.

De siste årene har orkesteret hatt suksess med sin Full Truck-serie, bestående av nye PK-låter og klassisk country. Formet og innspilt med PK & DanseFolket sitt særpreg. PK skriver det meste av materialet selv og får ros for bruk av egen dialekt. Mange store band i Skandinavia har hatt en eller flere PK-låter på repertoaret, inkludert Lasse Stefanz (m/Bam Bam Bam), Streaplers, (m/Du må Ha Det Riktig Godt) og Anne Nørdsti (m/Et Gult Fotografi).

Gjennomførte, gode tekster er et særtrekk som kjennetegner PK & DanseFolket. PK selv er en utpreget entertainer og sørger hele tiden for at kontakten mellom sal og scene er tett og god. Og nå har Norge virkelig oppdaget PK & DanseFolket, noe man ikke minst kunne se på fjorårets sommerscener og festivaler. Der PK & DanseFolket spiller, kommer trofaste fans, nye fans og nysgjerrige publikummere. Og når deres seneste Hits «Rein Magi & Blue Darling» runger ut over plassen er kvelden komplett. 

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere