Pia Pihlgrens

Pia Pihlgrens

Rock´n roll, country og swing

Bandet som kommer fra Värmland i Sverige, ble startet så tidlig som i 1993. Vokalisten Pia er norsk, og hun er gift med bassist Ronnie Pihlgren.  På 1990-tallet stod de på alle de kjente dansearenaene i Sverige. Noen Norgesbesøk ble det også. Det ble utgitt flere CD-album, og låtene var ofte å høre på Svensktoppen i radio. Å spille på heltid er krevende, og etter 10 år på veien bestemte bandet seg for å ta en pause. Men, en gang musiker, alltid musiker.
 
Etter 10 års pause var tiden kommet til at alle i bandet igjen var klar for å spille for publikum. Denne gang ønsket de å holde et lavere tempo, og ikke være avhengig av spillejobbene alene. Det har sine fordeler at bandet alltid er full av energi og spilleglede når de er på scenen. Bandets brede utvalg av rock’n roll, country og swing har gjort de til et svært ettertraktet band hos mange arrangører. De har så og si klippekort som underholdere på båtene mellom Sverige og Finland. De har også spilt på Color Line og Stena Line fra Oslo. Siden ny oppstart har Pia Pihlgrens gitt ut fire CD-album. Det er “Snalla rara” som kom i 2013, og “I din favn” som kom i 2014, “Jag gav dig mer…” i 2015 og “Tiden Rullar På” i 2016.
 
I 2015 spilte bandet opp til dans på Seljordfestivalen, og nå er de igjen klare for Dyrskuplassen. Du ser Pia Pihlgrens og resten av bandet på Seljordfestivalen 2017!
 

 

BESTILL BILLETTER NÅ!

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere