Neil Wilde Band (UK)

Neil Wilde Band (UK)

I 1986 satte Neil Wilde ut på en turné som sendte han verden rundt. Etter å ha “rocked the boat” på diverse cruiseskip, og bidratt til å forme konseptet rundt dagens Rock’n’Roll pianobarer i Skandinavia, slo han seg ned i Stavanger og startet bandet The Blue Masters. 

Wilde bodde i Stavanger fra 1990 til 2004, og i løpet av tiden rakk han å innlede et vennskap for livet med låtskriver og tidligere DJ Tony Burton. De skrev over 50 sanger sammen. I løpet av sine år i Norge spilte Neil Wilde sammen med flere profilerte norske artister, og han vant raskt hjertet til det norske publikumet. Wilde spilte på festivaler, danseklubber og arrangementer landet rundt, etterfulgt at TV- og radio-opptredener, og en platekontrakt og sponsorat med Yamaha Scandinavia. 

På grunn av sykdom i familien returnerte han til sine røtter i Yorkshire i 2004, men han turnerer fortsatt i Europa, hvert eneste år. De siste fire årene har han jobbet med The Harpiano Show: Jazz Rhythm Root’s & Boogie Woogie Blues.

Neil Wilde har de siste 42 årene bidratt til å holde Rock Rhythm Root’s & Boogie Woogie Blues-musikken i live verden over. 

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere