Lasse Johansens Orkester hyller Sven Ingvars

Lasse Johansens Orkester hyller Sven Ingvars

Til sommeren kan du møte en bukett av norske danseband-artister. Lasse Johansens Orkester kommer til Seljordfestivalen med en hyllest til Sven Ingvars. 

En av våre mest kjære sangere. Vokalisten, gitaristen og komponisten Lasse Johansen har gjennom karrieren vært med på det meste, og det er en glede å få han tilbake som soloartist til Seljord. 

I årene 1973 – 1988 var Johansen vokalist i Ole Ivars, og i en kortere periode var han med i en folkesanggruppe med navn Vandrerne. I 98 startet Johansen sitt eget band med navn Lassez, som senere skiftet navn til Lasse Johansens orkester. Mannen har gitt ut flere folkevise-album, og NRK har sendt et eget tv-program om Lasse og hans musikk. 

Lasse Johansen har mottatt flere kulturpriser for sitt arbeid med sang- og musikk, og han har gjort stor suksess med tolkninger av andre musikere som blant annet Cliff Richard og Sven Ingvars. Totalt har Johansen gitt ut 34+ album, 13 i egen regi. Nå i dag er Lasse mer musikalsk trygg enn noensinne og han har med seg en fantastisk gjeng musikere i Lasse Johansens Orkester – en gjeng som mestrer alt det “gærne” Lasse drar de med på.

Det er bare å glede seg til en fantastisk Sven Ingvars-hyllest på Seljordfestivalen 2019!

 

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere