Hanne Mette Band

Hanne Mette Band

Med sin solide bakgrunn og to spellemannsnominasjoner på like mange år har Hanne Mette raskt befestet seg som en av de største i landet innenfor sjangeren. 

Hennes første soloalbum som kom i 2011 ble nominert til Spellemannsprisen. Den nådde ikke helt til topps, men hennes andre album som kom i 2013 fikk Spellemannsprisen for årets danserband 2013. Hanne Matte har en solid erfaring som vokalist, og debuterte som duo sammen med Leif Dybendal under navnet Fullt & Helt høsten 2004. Dette førte til at de i 2006 satset på fullt band, og Contrazt så dagens lys med Hanne Mette som vokalist. Etter tre plateutgivelser og hektisk turnevirksomhet bestemte Hanne Mette seg i 2009 for å hoppe av, og prioritere familielivet.

 

hannemetteband-scene

Ettertraktet gjesteartist

 Nå er det jo slik med de fleste innen musikksjangerne at de etter en stund føler trangen til å være på scenen. Våren 2011 hadde Hanne Mette gått i studio og produsert et nytt album under eget navn. Navnet på plata var “Vår”, og den ble som tidligere nevnt, nominert til en Spellemannspris. Det er den høyeste utmerkelsen en utøvende artist innen musikk kan få i Norge. Det hele toppet seg i 2013 da Hanna Mette Band ga ut sitt andre album med tittelen “Minner”. Den fikk Spellemannsprisen for 2013. I 2015 sanket hun inn enda en Spellemann-nominasjon med albumet “Akkurat nå”, og i juni 2017 kom hennes nyeste plate “Jentekveld”. Hanne Mette Band består av dyktige musikere som vet hva publikum ønsker. Bandet er i dag et av de mest etterspurte på de store dansefestivaler og dansegalla.
 
Hanne Mette er også en ettertraktet gjesteartist for andre band. Hun har blant annet sunget på CD-utgivelser med Streaplers, Pegasus, Sogns, Vestnorge og Doodle Bugs. Gled deg til å møte Hanne Mette Band på Seljordfestivalen 2018.
 
Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere