Contrazt

Contrazt

Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av fire gullplater, og for ikke å glemme fire tituleringer som årets danseband, årets danselåt og årets musiker. Contrazt mottok Våler kommunes Kulturpris for 2015.

Contrazt sitt trettende album på tolv år, «Luksusliv…», er lett gjenkjennbar i typisk Contrazt-stil. 11 av 12 låter på albumet er signert bandets egne medlemmer Gro Anita og Leif Dybendal. ”Luksusliv…” kom i juni 2017. I 2015 var Contrazt en av deltagerne i Melodi Grand Prix med låta ”Heaven”. Albumet ”Hælj” som kom i 2015 ble nominert til Spellemannprisen i kategorien danseband. I 2016 gjestet bandet også Trygdekontoret og Beat For Beat på NRK1. Nytt album kommer etter planen sommeren 2019.

Contrazt er landets hyppigst turnerende band i sin genre de siste årene. 2019- kalenderen er også i ferd med å fylles opp. ”Contrazt- landets mest oppegående og progressive danseband”- sitat hovedstadspressen.

Gro Anita har etablert seg som en fremragende vokalist i sjangeren, og dette er nok et album som viser hvilken betydning hun har hatt for bandets fantastiske opptur de seneste årene. Som på tidligere album og i typisk Contrazt-ånd, er det primusmotor og gitarist Leif Dybendal som står bak de fleste låtene, men også noen gamle og kjente slagere har det blitt plass til.

Som folkets favoritt er Contrazt også i år en selvfølge på sommerens store dansefestivaler, både i Norge og Sverige. Fulle hus, massevis av glade Contrazt-venner, allsang og danseglede er noen av superlativene som høres og leses etter en Contrazt-fest. Og slik fortsetter det. Turnelisten forteller at Contrazt med aller største sikkerhet spiller i nærheten av akkurat deg det kommende året. Det er ingen tvil om at Contrazt’s spilleglede og utstråling smitter over på selv den mest stivbeinte dansefoten. Contrazt gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live!

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid, og besetningen er: Gro Anita Dybendal (vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Kay Ronny Brobakken (trommer) og Svein Morten Haugerud (keyboards/trekkspill/saksofon).

Til slutt er det bare å si at Contrazt´s sceneshow er et skue verdt for alle. Med sin store spilleglede, publikumskontakt og en utstråling som raskt smitter over scenekanten, er det ikke lenger noen tvil om at Contrazt er det bandet i landet i dag som gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld.

CONTRAZT
Gjør festlivet gladere

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere