Bakersfield – Buck Owens tribute band

Bakersfield – Buck Owens tribute band

Bakersfield er et coverband og en ren hyllest til countrylegenden Buck Owens og The Buckaroos. Til sommeren er de tilbake i Seljord. 

Grunnleggeren og primus motor i Bakersfield er Odd Lauritsen. I 1998 tok han kontakt med en gjeng lokale musikere og fortalte om sine planer om et rendyrka countryband, med vekt på stilarten til Buck Owens. Etter mye om og men ble Bakersfield opprettet (navnet kommer selvfølgelig av hjembyen til Owen) og et stort norsk band var på markedet. Bakersfield har blitt invitert til USA ved flere anledninger og Odd Lauritsen har selv fått æren av å synge duett med Buck Owens før han døde. 

Bakersfield er et coverband og en ren hyllest til countrylegenden Buck Owens. Owens gikk dessverre bort i 2006, men låter som Tiger by the tail, Act Naturally eller Crying time again vil alltid ha en sterk tilhørighet i musikkhistorien. 

For 13 årsiden var Odd en del av et plateprosjekt som ga ut Buck Owens hits. Plata solgte til gull og var en gigantisk suksess. Nå 11 år etter Owen sin død er musikken like aktuell og bandet gjør det bedre enn noen gang. 

Kort oppsummert er Bakersfield 5 norske musikere som:

  1. Skaffer seg instrumenter lik de som ble brukt av forbildene.
  2. Skaffer seg broderte banddresser også lik originalene.
  3. Bare spiller Buck & Buckaroos sanger.
  4. Gjenskaper scene-gags og opptreden lik originalene.
  5. Reiser til U.S.A. for å opptre i Buck´s by Bakersfield i California.

Vi gleder oss til å få bandet tilbake i Seljord! 

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere