AristoCats

AristoCats

De har gledet et sprekt festivalpublikum på toppen av Hattefjell, trollbundet publikum i over 40 år og leverer et forrykende sceneshow hver gang de står på scenen. AristoCats er igjen klare for Seljordfestivalen!

AristoCats feiret 45 år som band i 2018, og mener selv at viljen og evnen til å bli bedre henter sin kraft gjennom årelang fremføring av et mangfold av stilarter – et av AristoCats varemerker. Er en i tillegg plagsomt nysgjerrig og kontinuerlig spørrende til alt nytt, og kombinerer dette med fornyelse og læring – tilbudt fra medmusikanter og dansere – så er en der AristoCats liker seg.

Men å like seg for mye og for lenge, uten ny ‘in-put’, er fali’ det. Det å fremstå som overmåte rutinèrt og trygg kan gjøre godt, man kan sløve selv den beste. En trenger kort-og-godt noe å strekke seg etter, og ta den tid og bruke de krefter som er nødvendig. I et orkester der snittalderen er forunderlig høy og mannsdominansen påtagelig, er ikke veien til nyskapning bare en lek. Like fullt, etter snart femti år på veien er lekelysten i AristoCats fortsatt hjertelig tilstede – så til de grader at det meste kommer ‘trillende’. En fantastisk opplevelse!

AristoCats er pakket, klar og snart på vei til årets møte med danseglade i Seljord: “…den blidaste bygda i heile verdå…”

Dagens besetning i AristoCats

Inge Glesnes – keyboard, trekkspill, vokal

Torstein Hjelle – bass

Jonas Mo – gitarer, munnspill, vokal

Thor-Inge Stokke – trommer

Roy Henning Vorland – vokal

Siv Berge – vokal, akk.gitar

Gjesteartist: Harald Dyb

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere