AristoCats

AristoCats

De har gledet et sprekt festivalpublikum på toppen av Hattefjell, trollbundet publikum i over 40 år og leverer et forrykende sceneshow hver gang de står på scenen. AristoCats er igjen klare for Seljordfestivalen, nå med to ny vokalister!

AristoCats feiret sitt førtiende år i 2013, og mener selv at viljen/evnen til å bli bedre henter sin kraft gjennom årelang fremføring av et mangfold av stilarter: et av Aristocats varemerker. Er en i tillegg plagsomt nysgjerrig og kontinuerlig spørrende til alt nytt, og kombinèrer dette med fornyelse/læring, tilbudt fra medmusikkanter og dansere, så er en der AristoCats liker seg. Men å like seg for mye og for lenge, uten ny ‘in-put’, er fali’ det. Det å fremstå som overmåte rutinèrt og trygg kan gjøre godt, man kan sløve selv den beste. En trenger kort-og-godt noe å strekke seg etter, og ta den tid og bruke de krefter som er nødvendig. Omtrent der var AristoCats ved inngangen til 2016.

Det som kan kalles grunnstammen i AristoCats har gjennom de siste 7 måneder tilbragt mye tid i sitt studio på Kausland/Sotra, med det ‘for øye’ å finne inspirasjon til videre utvikling. I et orkester der snittalderen er forunderlig høy og mannsdominansen påtagelig, er ikke veien til nyskapning bare en lek. Like fullt, etter snart femti år på veien er lekelysten i AristoCats fortsatt hjertelig tilstede – så til de grader at det meste kommer ‘trillende’. En fantastisk opplevelse!

AristoCats er fortsatt alt annet enn lettskremt. De vandrer rundt med et bredt smil om munnen disse dager, et smil spesielt rettet mot ‘den-store-forskjellen': AristoCats sine to nye vokalister, Siv Berge og Roy Vorland. Sammen med resten av AristoCats er de pakket, klar og snart på vei til årets møte med danseglade i Seljord: “…den blidaste bygda i heile verdå…”

Dagens besetning i AristoCats

Inge Glesnes – keyboard, trekkspill, vokal

Torstein Hjelle – bass

Jonas Mo – gitarer, munnspill, vokal

Thor-Inge Stokke – trommer

Siv Berge – vokal, akk.gitar (ganske NY)

Roy Vorland – vokal (NY)

BESTILL BILLETTER NÅ!

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere