Anne Nørdsti

Anne Nørdsti

Anne Nørdsti er kanskje vår mest folkekjære kvinnelige artist i dansebandsjangeren. Til sommeren er hun tilbake i Seljord! 

Anne Nørdsti ga ut sitt første album i 2004, og har siden den gang etablert seg som en av Norges største artister i krysningspunktet mellom Danseband og Country. Anne har solgt over 180 000 album, og var den første kvinnelige artisten som vant Spellemannsprisen i kategorien «Danseorkester». 6 nominasjoner har det blitt, hun har mottatt 11 gull/ platinaplater og vunnet 3 Gullsko for «Årets Danseband». Hun har turnert land og strand rundt, i kriker og kroker, og har for lengst passert 800 konserter! Hun har også opptrådd i Finland, Sverige, Thailand, Færøyene og Spania ved flere anledninger.

Anne Nørdsti skriver mye av materialet sitt selv, og hennes største hiter som «Bygdeliv», «Bonderomantikk», «Lykke til» for å nevne noen, er ført i pennen av henne. Hun har gjort flere duetter på plate, med bl.a. Olle Jönsson fra Lasse Stefanz, Lars Erik Blokkhus i Plumbo, og Steinar Engelbrektsson.

20.oktober 2017 slapp hun sitt nye album «Få’kke lokke meg». Dette er ei plate det svinger av! Endel selvskrevet materialet samt låter fra bl. annet Ørnulf Juvkam Dyve (Staut) og Thomas G:Son (gitt mange bidrag til Eurovision Song Contest) for å nevne noen. Produsentene på plata, er Annes egne musikere Stein Tore Sønsteli og Bjørn Løvås. 

Anne Nørdsti er kjent for å gi alt fra scenen. Hun har en formidlingsevne som gjør henne helt unik. Hun er for det meste sprudlende og energisk, men evner også å være varm og nær. Hun engasjerer både hjertet og dansefoten, så lytt, nyt eller ta deg en svingom når hun kommer til Seljord i juli!

 

Billetter

Les mer om artisten her

Våre samarbeidspartnere